Reacties

…waardeerde de voorstelling met een 8,9

Reactie DAK Kinderopvang Den Haag:

'Theatergezelschap Laden en Lossen maakte voor onze tweejaarlijkse studiedag voor medewerkers een wervelende theatervoorstelling. De acteurs presenteerden herkenbare scènes uit de dagelijkse praktijk van de kinderopvang op een interactieve manier aan de zaal. Doordat theatermakers Floor en André de voorstelling speciaal voor Dak kindercentra op maat maakten, sloot hij naadloos aan bij onze doelstellingen. De voorstelling was leerzaam, maar zeker ook geestig. De humor in combinatie met de mooie liedjes raakte de juiste snaar bij het publiek. Deze waardeerde de voorstelling met het rapportcijfer 8,9. Met recht een cijfer om trots op te zijn.

Willeke Briedé, directeur DAK kindercentra, Den Haag

Live reactie enthousiaste klant

Reactie van Gemeente Den Haag

Voor het contactcentrum van de gemeente Den Haag hebben Floor en André een wervelende theaterworkshop gehouden rond het thema empathie. De originele, enthousiaste en professionele werkwijze van Laden en Lossen heeft ervoor gezorgd dat iedereen zich zeer bewust geworden is van het belang van empathie bij het werken in een callcenter. Vooral de goed getimede humor draagt bij aan het succes van de workshop. Dit jaar gaan we zeker weer samenwerken met Laden en Lossen, maar dan met een ander thema.

Eelkje Veltman, Kennismanager KCC Gemeente Den Haag

Sensitief werd ingespeeld op het gevoelige onderwerp…

Reactie van Bureau Jeugdzorg Gelderland

Laden en Lossen heeft in 2012 op de jaarlijkse medewerkersdag van Bureau Jeugdzorg Gelderland zowel de inleiding als het afsluitende gedeelte verzorgd. De medewerkersdag had als titel 'Krachtig de transitie in'. Ik heb Floor en André leren kennen als vakmensen. De voorbereiding was gedegen zowel qua proces (uitgebreid inhoudelijk gesprek met uitvoerend medewerker) als voor de uitvoering. Sensitief werd ingespeeld op het gevoelige onderwerp (transitie) maar uitdaging werd niet geschuwd. Het geheel werd met humor en creativiteit gebracht waardoor het groepsproces op de dag een goede en waardevolle impuls kreeg.  Als opdrachtgever hebben we de samenwerking als waardevol en aanvullend op het programma ervaren. De dag evaluaties waren unaniem positief op dit onderdeel.

Met vriendelijke groet,

Nelleke Flinterman, Secretaris Raad van Bestuur

Bureau Jeugdzorg Gelderland

Visueel krachtig… Sterk optreden. Blij mee!

Reactie van Gemeente Zwolle

We hadden een samenzijn rond het convenant over het samenwerken tussen alle partners die betrokken zijn bij de nazorg van ex-gedetineerden. Laden en Lossen heeft op een glasheldere, ludieke en humoristische wijze aangetoond wat de gevolgen zijn als één partner in de keten het af laat weten. Visueel krachtig, zodat de kracht van de boodschap blijft hangen. Sterk optreden. Blij mee!"

Inge Groen, Beleidsadviseur Gemeente Zwolle

Een erg betrokken en bevlogen stel theatermakers

Reactie van SCA uit Zeist

André en Floor hebben op de "TENA scholingsdagen" in November 2014 voor verpleegkundigen uit verpleeg- en verzorgingshuizen een uitstekend optreden verzorgd. 

Van een ludieke opening (o.a. mooi lied) tot het spelen van relevante scènes (met veel humor!) en tevens het begeleiden van de discussie rondom een nieuw product.

Dit hebben ze heel goed gedaan. In alle aspecten hebben ze meegedacht en waren mede daardoor voor ons een goede sparringpartner. Een erg betrokken en bevlogen stel theatermakers. Wij zijn heel tevreden!

Sophie Vrolijks, Communications / Sales Support

Incontinence Care Europe

Reactie van Gemeente Hoorn

Floor en André hebben heel veel van onze medewerkers getraind.
Een paar dingen vielen ons daarbij op:

  • Hun enorme gedrevenheid en enthousiasme waardoor ze zelfs de schuwste ambtenaar over de sloot trokken, werkte aanstekelijk.
  • Alles wat ze doen, doen ze op volle sterkte. Het "be there" waar André vaak aan refereert, gaat zeker voor hun arbeidsethos op. Elke cursist is even belangrijk, iedereen is even waardevol
  • Moeilijke begrippen, zoals klantgerichtheid, maken ze heel concreet, zodoende ontstaat het cursusmateriaal tijdens de interactieve workshops vanzelf…

Drs. Karin Hannink, Strategisch adviseur Gemeente Hoorn 

Reactie van Gemeente Buren

Met veel plezier samengewerkt met de mensen van Laden en Lossen. We hebben Laden en Lossen ingeschakeld om te werken aan de cultuur van gemeente Buren. Het precies doorpraten wat nu 'het probleem' was, bleek hilarisch en gaf veel energie bij alle mensen. Ook het ombuigen naar een passend leerprogramma 'wat gaan we hier nu mee doen?' verliep erg goed. De medewerkers hebben de workshop ('leren van feedback, zie kritiek als een cadeautje') erg gewaardeerd."

Miriam Sielhorst, personeelsadviseur Gemeente Buren 

Reactie vanuit de werkgroep rond theaterprogramma ‘De Zweethut'

Laden en lossen... ja... Floor en André... dat is niet gemakkelijk om taal te geven aan hun expressiviteit, hun enthousiasme, hun creativiteit, betrokkenheid, authenticiteit, professionaliteit... Het zijn twee mensen waar je je vanaf het begin mee verbonden voelt. Soms lijkt het chaotisch in de voorbereiding. Misschien is het dat voor die buitenstaander maar Floor en André vullen elkaar moeiteloos als van nature aan. Ze zijn samen in balans. Het resultaat is een perfect evenwicht tussen de inhoud en het theatrale, tussen serieusheid en humor, de boodschap en het spel. Floor en André, twee personen die meer dan de moeite waard zijn als mens en super sterk zijn in hun vak. 

drs. H.M.G. (Henk) Derks, Bestuurder Primair onderwijs

Het resultaat is een perfect evenwicht tussen de inhoud en het theatrale…