Laat organisaties bewegen

Meebewegen met veranderingen, bewustwording van, houding en gedrag, weerstand verlagen, de neuzen dezelfde kant op… 

Laat organisaties bewegen. Trainingen, theater.

Herkenbaar, deze doelstellingen?

Meebewegen met veranderingen, bewustwording van, houding en gedrag, weerstand verlagen, de neuzen dezelfde kant op… Herkenbaar, deze doelstellingen?

Dan weet je ook hoe moeilijk het is om dat binnen jullie organisatie te bereiken. Medewerkers zeggen wel dat ze willen meebewegen, maar het écht doen is nog wel een ding. En dat is normaal, want zo zitten mensen nu eenmaal in elkaar. Toch heb jij daar als leidinggevende dagelijks mee te maken én moet je daar iets mee.

Maar wat?

Hoe zorg je ervoor dat die jaarlijkse heisessie, die teambuildingsdag, die medewerkersbijeenkomst écht indruk maakt? Dat de opmerkingen op die gekleurde post-its deze keer blijven hangen? Hoe krijg je je medewerkers uit de waan van de dag en zorg je ervoor dat ze vol nieuwe energie weer aan het werk gaan? Oftewel: hoe kun je jouw mensen nu eens echt raken? Het antwoord: door ze te verrassen, te verleiden interactief deel te nemen. De boodschap komt het beste aan wanneer deze verpakt wordt in de juiste vorm en met humor.  

Want wie z’n werk serieus neemt, weet hoe belangrijk plezier is.

Of het nu gaat om performance in de sales, cultuurverandering, integriteit of omgangsvormen op de werkvloer, Laden en Lossen schoffelt de boel los, inspireert, haalt jouw werknemers uit hun comfortzone en brengt ze in beweging. Niet alleen in het onderlinge contact naar elkaar, maar ook naar de klant. Wat voor jou misschien lastig is, omdat je er middenin zit maken wij inzichtelijk. Met frisse workshops, bijzondere interventies en interactief theater.

Dit doen wij

Interventies en (sales)trainingen

Interventies en (sales)trainingen

Interne en externe klanten, groeien als team, integriteit, performance op de beursvloer, bellende burgers… met meer dan 20 jaar ervaring zijn veel onderwerpen in onze trainingen aan bod gekomen. Samengevat…. 

teamdag

Team (studie)dag

De meest effectieve studiedagen zijn dagen waarop scholingsactiviteiten worden afgewisseld door creatieve interventies die blijven hangen. We verbeelden de inhoud naar improvisatietheater, korte voorstellingen en spannende discussies. 

En dit alles op het scherpst van de snede. Na een persoonlijke intake maken we één of meer onvergetelijke items voor jullie studiedag. Wat het thema van de studiedag ook is…

Bedrijfstheater

Theatervoorstelling

Ben je op zoek naar een leuke, humoristische, maar wel inhoudelijke manier om een grote groep medewerkers te inspireren? Gaat het jou hierbij om het blootleggen van zowel pijnpunten als successen? Kies dan voor een bedrijfstheatervoorstelling.

Wie zijn André en Floor?

Wie zijn André en Floor?

Reacties

Ik had geen zin, maar binnen 10 minuten was ik om.

Deelnemer training klant contact centrum (KCC) gemeente Den Haag

Wat een aanstekelijke energie hebben die twee!

Filiaalmanager Cool Cat

Na zoveel workshops in mijn loopbaan, toch nieuwe dingen geleerd.

Deelnemer training "onze cultuur" gemeente Heerhugowaard

Zoveel kennis met zoveel humor gebracht.

Salesmanager Eppendorf "de beursvloer op"